Hvad betyder pilen på min iPhone?

Pilikonet på din statuslinje vises øverst til højre på din iPhone for at vise dig, at nogle apps eller en bestemt app; har adgang til din telefons placering. Imidlertid kan dette ikon vises på vores statuslinjer i forskellige variationer, hvilket giver nogle iPhone-brugere svært ved at fortolke, hvad det betyder. Hvad betyder pilen på min iPhone? At finde ud af, hvad pilene betyder, er ret let. Forskellige applikationer på din iPhone bruger din placering til at køre effektivt, f.eks. Kort. Pilen på min iPhone kan undertiden virke hul eller farvet. Sådan finder du ud af, hvad pilikonerne på din iPhone betyder.

I de korte trin nedenfor vil jeg tage dig gennem korte trin, som du kan bruge til at besvare en iPhone-brugeres spørgsmål? Hvad betyder pilen på min iPhone?

  • Åbn dine iPhone-indstillinger
  • Gå til? Privatliv?
  • Klik på? Placeringstjenester?

Ved at følge ovenstående trin kan du fortælle, hvad de forskellige pile, der vises på din iPhone, betyder dvs.

En hul pil

Dette indikerer, at en app muligvis kobler din placering under en bestemt tilstand. Denne pil kan vises, når et element er ved at bruge din placering, hvilket indikerer, at et afsnit vil være i drift, når du nærmer dig den indstillede placering.

 Hvad betyder pilen på min iPhone? En lilla / blå pil

Denne pil indikerer, at et bestemt element for nylig har fået adgang til din iPhones placering.

En grå pil

En grå pil vises øverst på skærmen for at indikere, at et bestemt element har brugt eller adgang til din placering i de foregående 24 timer.

Du kan justere dine placeringsindstillinger og konfigurationer på din iPhones stedsserviceside. Herved kan du slå din placering til og fra når som helst du vil justere eller sikre, at ingen apps har adgang til din placering. 

Slå ikonet for statuslinjen fra for at forhindre, at placeringspil vises i øverste hjørne af din iPhone. Hvis du slukker for din iPhones placering, betyder det, at ingen vare eller app kan få adgang til din placering, før den er tændt igen. 

Dette vil dog forhindre effektiviteten af visse apps, der helt afhænger af din placering for at arbejde effektivt, dvs. kort, vejr og andre placeringsbaserede påmindelser, du har indstillet. Huske på, at; placerings- og placeringstjenester dræner dit batteri meget.

Hvad betyder pilen på min iPhone? ? Sådan tændes / slukkes pilikonet på din iPhone

At skjule pilikonet fra toppen af skærmen betyder ikke, at du har deaktiveret din placering. Det vil kun betyde, at du har deaktiveret ikonet for statuslinjens pil fra at dukke op øverst til højre på din iPhone. Din placering er muligvis slået til, men pilikonet vises ikke, da det er slukket fra displayet.

Følg nedenstående trin for at skifte mellem statuslinjeikonet på din iPhone:

  • Gå til dine iPhones indstillinger
  • Åbn din enheds? Privatliv? og klik på placeringstjenester.
  • Rul ned til bunden for at slå din iPhones statuslinje-ikon fra

Sådan aktiveres og deaktiveres placeringstjenester

Det kan være en god idé at slå din placering fra på grund af at nægte nogle apps adgang for at undgå sporing. Nogle gange vil du måske vende din iPhones placering når du er færdig med at bruge det til at spare og forlænge batteriets levetid. Husk, at nogle apps muligvis holder op med at arbejde, når din placering er slået fra. Derfor skal du stoppe de apps, der bruger placering, inden du slukker for det for at forhindre dem i at knuses

  • Åbn din iPhones indstilling
  • Klik på Privatliv og gå til? Placeringstjenester?
  • Slå din? Placering fra?

Nogle gange vil du muligvis selektivt tillade, at nogle apps får adgang til din placering, så du kan bruge din p [hone i en længere periode med dine placeringstjenester aktiveret. Alt hvad du skal gøre er at tænde placeringen for de respektive apps og lade den ubrugte være slået fra. Følg nedenstående procedure:

  • Åbn dine? Indstillinger?
  • Klik? Privatliv? og åbne dine? placeringsindstillinger?
  • Tjek applisten og slå dens placeringstjenester til / fra. Spørg? Aldrig? i en app, du vil nægte adgang til placeringstjenester. Gå efter andre hurtige muligheder afhængigt af dine behov og præferencer. Når du bruger app? prompt betyder, at appen kun bruger din placering, når den kører.

Det tilrådes regelmæssigt at kontrollere din iPhones placeringstjenester for at kontrollere servicehistorikken og påpege de apps, der har brugt din placering længst. Herved kan du indstille og tilpasse prompter til hver app for at bestemme, hvilke apps der bruger din iPhones placering på en given plan og tid. Bestem hvilke apps der kan bruge placering i baggrunden såvel som i forgrunden. Lav begrænsninger for apps til aldrig at få adgang til din placering, eller spørg først om tilladelse, før du bruger den.

Siden og efter IOS 14 blev lanceret, kan du kun indstille den omtrentlige placering, der skal spores. Nogle apps kan effektivt arbejde ved hjælp af den omtrentlige placering. Derfor kan du holde dit privatliv uoplyst ved at deaktivere? Præcis placering? og skifte mellem den omtrentlige placering? mulighed.

Når du er færdig med at bede om placeringstjenester til bestemte apps, forsvinder ikonet på statuslinjens pil øverst på din iPhone-skærm. Hvis det stadig vises selv efter processen, skal du gå tilbage til applisten og foretage fejlfinding på den app, der muligvis bruger din placering i øjeblikket.

Fejlfinding af placeringstjenester

Hvis dine placeringstjenester holder op med at arbejde, vil du muligvis nulstille dem for at løse problemet. Gå til dine indstillinger, og åbn? Generelt? tryk derefter på reset-knappen. Nulstil dine placerings- og fortrolighedsindstillinger for at sætte dem tilbage til standard. Når du har nulstillet dine placeringstjenester, skal du muligvis begynde at indstille prompter til dine apps igen. 

Apps beder om tilladelse til at få adgang til din placering, når du starter dem. Ved at holde øje med denne appliste kan du forlænge din iPhones batterilevetid med en meget stor andel. 

Du kunne også læse om chatrum til iPhone.

Hvad betyder pilen på min iPhone? ? Konklusion

Jeg håber, at du nu allerede er kommet i kontakt med svaret på dit spørgsmål hele tiden? Hvad betyder pilen på min iPhone? Slå dine placeringstjenester til og fra, når du vil, og sørg for at holde dine placeringsoplysninger uoplyst og beskyttet.